Kvinna under hårtvätt

Bästa frisörerna i Stockholm

När det blir hög tid att se efter din frisyr, behöver du besöka en bra frisör Stockholm. Huvudstaden har tillgång på väldigt många frissor, varav flertalet håller en hög kvalité i sitt arbete. Den bästa frisörsalongen behöver heller inte vara särskilt dyr, även om en del exklusivitet kan tillkomma. Här nedan kan du läsa om fem av Stockholms främsta hårklippare idag.

När håret behöver handskas

Nu under de varmare årstiderna behöver den svenska befolkningen göra sig av med vintertidens övervuxna hår. Vi behöver inte längre bevara en rejäl tuffs på knoppen för att handskas med kylan. I stället kan vi nu vända oss till snärtigare och mer bekväma hårstilar. För det här krävs det dock en salong med frisörer.

Det är inte svårt att hitta en frisör Stockholm. Vår huvudstad är fylld av entusiastiska hårskötare som gärna ser dig sitta vid deras speglade väggar för en klippning. Som med det mesta i världen finns det dock de som är bättre än andra när det kommer till styling av hår. Om du även har särskilda behov av något i hår-väg, behöver du finna en salong som kan se över dessa.

Således har vi här nedan sammanställt en lista på fem av de bästa frisör Stockholm. Vi har inkluderat alla möjliga typer av frisörsalonger. Om du söker den senaste hårstilen, en traditionell klippning, något mer exklusivt eller hår- och skäggvård för män, kommer du finna en salong som erbjuder just det i listan här nedan. De som valts ut har även fått riktigt goda omdömen från olika håll, vilket vittnar om deras expertis och professionalism.

5 grymma frisör Stockholm

  • Hårboden Linda
  • KLING Frisör
  • HÅRET
  • Bebas Hair & Beauty
  • Eddklipp

Hårboden Linda

Den första frisör Stockholm vi tar en titt på är Hårboden Linda. Salongen är belägen på Västmannagatan 69 och erbjuder mängder med alternativ till klippning. Föga förvånande med tanke på namnet, drivs den här lokalen av en kvinna som heter just Linda. Hon har dock även andra anställda hos sig och har drivit en framgångsrik affärsverksamhet sedan 2013.

Hos Hårboden Linda kommer de professionella frisörerna att ta väl hand om ditt hår. De besitter en lång erfarenhet och kunskap när det kommer till såväl toppar som hårbottnar och allt där emellan. Det brukar finnas en hund närvarande i salongen, så kontakta dem gärna i förväg om du lider av allergier. Själva lokalen har en snygg inredning och är väl belyst.

KLING Frisör

KLING frisör Stockholm

Nästa frisörsalong på listan är KLING Frisör. Du finner den på adressen Jungfrugatan 6 i huvudstaden. KLING är en av de bästa frisör Stockholm när det kommer till kvinnligt hår. De kan dock självfallet även se efter mäns hårvård. Oavsett vad du söker i väg av hårstyling, kommer du finna det här. De har ett stort utbud på bland annat extensions och hårfärger.

De frisörer som arbetar här kan även se till annat ansiktsrelaterat hår på kroppen. Både dina ögonfransar samt ögonbryn är alltså något de kan se efter med högsta professionalism. Lokalen är fint inredd med bra ljus. Du kommer även sitta riktigt bekvämt i de snygga stolarna under din klippning, vilket inte är att förakta.

HÅRET

Söker du dig den senaste trenden i hårstyling, är det till salong HÅRET du skall söka dig. Frisörerna som arbetar här befinner sig i en lokal på Skånegatan 72 i Stockholm. Även om de erbjuder mer konventionella klippningar, ligger salongens passion i att styla ditt hår i den senaste stilen. Det betyder mängder med färg, avancerade tekniker och briljanta resultat för den trendiga kunden.

Det här är en av de bästa frisör Stockholm i styling. HÅRET erbjuder även sina tjänster till ett bra pris. När du är klar kommer du lämna salongen med ett konstverk på huvudet och anslå dig till den växande skaran av nöjda kunder. Om du inte riktigt vet vad du vill ha, kan du ta del av frisörernas rådgivning. De matchar då en av de senaste hårstilarna till ditt ansikte och kropp för bästa resultat.

Bebas Hair & Beauty

Bebas Hair & Beauty frisör stockholm

Hos Bebas Hair & Beauty på Kommendörsgatan 14 finner du en frisör Stockholm upplevelse av den mer exklusiva arten. Du kommer att bemötas av en strålande lokal när du först kliver in genom dörrarna till salongen. Inredningen har en italiensk ton och inger en känsla av att du befinner dig i ett hav av glamour.

När du sedan sätter dig ner i en av stolarna, kommer frisörerna att se efter alla dina hårbehov. De kan styla din frisyr såsom du önskar. Bland de möjliga behandlingarna erbjuder de bland annat slingor och Balayage. Bebas Hair & Beauty har sett till att etablera sig på frisörskartan i Stockholm tack vare goda omdömen från kunder samt en hög standard på sina klippningar.

Eddklipp

Sist men inte minst har vi även inkluderat en frisörsalong med inriktning på män på den här listan. Valet föll då på Eddklipp, vilken är belägen på Kung Hans Väg 12. Det finns många så kallade ”barbershops” i huvudstaden, dit män kan söka sig för hår- och skäggvård. En av de bästa frisör Stockholm för just den här typen av behandling är Eddklipp.

Eddklipp frisör Stockholm

Frisörerna som arbetar här kommer se över allt du önskar se hända med såväl skägg som hår. De har blivit hyllade för sin professionalism och kunnande av tidigare kunder. Du kommer inte bara få en fin klippning eller skäggtrimning här. Det finns även goda råd och tips att ta del av från de kunniga frisörerna på hur män skall vårda sitt hår.