Vackra silversmycken från Silvermama

Silvermama är ett smyckesföretag som tillverkar och säljer namnsmycken med gravyr och stansning samt gravidsmycken. Hos Silvermama får du som konsument smycken av högsta kvalitet till bra priser, och kan skräddarsy dina smycken efter smak och behov.

“Smycken för livet” är Silvermamas slogan, vilket vi definitivt tycker de lever upp till. Du hittar vackra silversmycken, som bokstavshalsband, armband med gravyr och Bola gravidsmycke hos dem. Smycken du kan skämma bort dig själv med eller ge bort till någon du älskar.

Silversmycken med graverade eller stansade bokstäver och berlocker

Silvermama är som sagt kända för sina namnsmycken. Namnsmycken kännetecknas av halsband och armband med graverade eller stansade bokstäver. Du kan exempelvis få dina initialer på ett halsband, ett armband med din partners namn på eller varför inte ett armband med två bokstavsberlocker, ett för varje syskon.

Förutom vackra bokstäver kan du också smycka ditt silverhalsband eller armband med gulliga berlocker. Kanske vill du lägga till ett hjärta bredvid din bästa väns namn, eller varför inte en månadssten för att skänka lite tur till dig själv? Ett bokstavssmycke från Silvermama går att skräddarsy på många sätt och vis, så att du får ett bokstavshalsband eller armband med gravyr som behagar dig eller den du ska ge bort smycket till.

Enkelt att beställa och snabbt att få levererat

Förutom ett brett utbud av vackra silversmycken är det även enkelt och smidigt att beställa från Silvermama. Du behöver inget konto för att genomföra ett köp, och från det att du hittat ett bokstavssmycke i din smak tar det inte mer än några minuter förrän du kan räkna med en orderbekräftelse.

När du väl lagt din beställning och betalat för den, kan du förvänta en snabb leverans (1–2 dagar). Sålunda kan du lägga din beställning bara några dagar innan någon du håller kär fyller år, eller några dagar innan du firar årsdagen med ditt livs kärlek, och förvänta dig att smycket hinner komma innan dess.

Skulle det uppstå några problem med leveransen finns det en fantastisk kundtjänst att hänvända sig till. De besvarar alla tänkbara frågor och assisterar dig på en servicevänlig nivå.

Miljövänliga och klimatsmarta smycken

Miljövänliga och klimatsmarta produkter och tjänster blir allt viktigare för svenska konsumenter. Vi står inför en klimatkris vi aldrig tidigare skådat, och för att undvika det värsta tänkbara scenariot måste alla – företag som konsumenter – dra sitt strå till stacken. Därför kan man hitta namnsmycken som är både miljövänliga och klimatsmarta hos Silvermama.

Silvret som används och köps för tillverkning är från upp till 50% återvunnet silver. Allt restmaterial och avfall som används vid produktionen återvinns. Detta tyder på att man inte bara får något vackert att ge sig själv eller någon man håller kär från Silvermama, men också en produkt som inte dränerar jordens resurser.

Förutom att materialet och tillverkningen är miljövänlig, är även leveranserna av smyckena man beställer klimatsmarta. De levereras med brevbärare (ofta med cykel) till dörren och ej via postombud. Det genomförs heller inga långa transporter gällande material från utlandet. Detta visar på att Silvermama bidrar till att minska miljöförstöringen med sina namnsmycken.

Visa någon du håller kär hur mycket de betyder för dig

Att ge bort ett bokstavssmycke från Silvermama är ett sätt att visa någon som betyder väldigt mycket för dig, hur mycket de faktiskt betyder för dig. Att ge bort presenter för att visa sin uppskattning är ofta väldigt svårt, eftersom materiella ting inte någonsin kan ersätta kärlek. Men ett bokstavssmycke från Silvermama kan visa det, eftersom du då graverar eller stansar ett namn eller en bokstav på ett halsband eller ett armband. Då blir det inte bara ett vackert smycke att ge bort, men också ett betydelsefullt minne.