Zalando Rabattkod huvudbild

Zalando Rabattkod

I den hĂ€r artikeln skall vi diskutera prisjĂ€garnas bĂ€sta alternativ nĂ€r det kommer till rabattkoder. Zalando, en nĂ€tbaserad klĂ€desbutik, erbjuder dessa för att kunder skall fĂ„ sĂ„ bra priser som möjligt pĂ„ allehanda varor. FrĂ„gor som kommer fĂ„ ett svar hĂ€r Ă€r ’Vad Ă€r en rabattkod’, ’Hur anvĂ€nder jag en rabattkod’ samt vilket sortiment som Zalando erbjuder sina kunder.

Rabattkod Zalando 2021

Det finns fĂ„ bĂ€ttre sĂ€tt att samla pĂ„ sig eftertraktade varor till billiga priser Ă€n att anvĂ€nda sig av rabattkoder. FöretagsvĂ€rlden brukar anvĂ€nda sig ofta av denna sorts reklam, i hopp om att attrahera köpare. Inte helt olikt en rea-försĂ€ljning, Ă€r syftet att locka till sig kunder med nersĂ€nkta priser pĂ„ specifika varor. Fördelen för köparen Ă€r uppenbar, man betalar mindre. För de som Ă€r lite mer erfarna nĂ€r det kommer till rabattkod-systemet, kan man göra sig en högst gynnsam affĂ€r om man lĂ€r sig att ”utnyttja” det pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt. Utöver att kunna hamstra upp ett ordentligt förrĂ„d av tillexempel klĂ€desmĂ€rken, kan man Ă€ven med tidens gĂ„ng utvecklas till en exceptionellt skicklig prisjĂ€gare som stĂ€ndigt finner fynd pĂ„ intranĂ€tets otaliga shoppingsajter.

Rabattkoder för Zalando 2021

Zalando Àr ett av de flertalet företag som Àven erbjuder speciella rabattkoder för studerande, sÄ att man i stil kan fördriva tiden i lektorsalen. Nedan kommer vi att lista ett antal av de varor frÄn Zalando som har en tillhörande rabattkod eller har en rabatt som varken krÀver en kod eller registrering. Det bör sÀgas att tillgÄng till rabattkoden kommer i vissa fall enbart via olika former av registrering pÄ Zalandos hemsida.

 • Om man anmĂ€ler sig till Zalandos nyhetsbrev erbjuds en rabattkod pĂ„ 10%. TillgĂ„ng till koden ges vid registrering
 • En rabattkod pĂ„ 20% erbjuds pĂ„ allehanda skönhetsvaror för damer av Zalando. TillgĂ„ng till rabatten ges med koden BEAUTYPARTY
 • Zalando erbjuder en rabattkod pĂ„ upp till 150:- för deras secondhand alternativ Zalando Zirkle. TillgĂ„ng till rabatten ges med koden HELLOZIRCLE
 • Zalando erbjuder en 60% rabatt pĂ„ skor av slaget Sneakers. Varken en kod eller registrering krĂ€vs för att fĂ„ tillgĂ„ng till rabatten
 • Ytterligare en 60% rabatt finns tillgĂ€nglig för vad sajten annonserar ut som ”tusentals produkter” pĂ„ sajten. Varken en kod eller registrering krĂ€vs för att fĂ„ tillgĂ„ng till rabatten
 • En 50% rabatt finns tillgĂ€nglig pĂ„ Zalando för det nya vĂ„rmodet inom kategorin damer. Varken en kod eller registrering krĂ€vs för att fĂ„ tillgĂ„ng till rabatten
 • En 60% rabatt erbjuds till ett urval av olika moden. Varken en kod eller registrering krĂ€vs för att fĂ„ tillgĂ„ng till rabatten
 • En ”Under 300:-” rabatt finns Ă€ven för vad företaget beskriver som ”trendiga klĂ€nningar”. Varken en kod eller registrering krĂ€vs för att fĂ„ tillgĂ„ng till rabatten
 • En rabatt pĂ„ 30% för en Lyle & Scott-skjorta finns tillgĂ€nglig hos Zalando. Varken en kod eller registrering krĂ€vs för att fĂ„ tillgĂ„ng till rabatten

UtgÄngna Zalando rabattkoder

Nedan följer en lista pÄ utgÄngna Zalando rabattkoder som inte lÀngre Àr giltiga. Dock kan de ge en inblick i vad för sorts kampanjer som kan komma inledas i framtiden.

 • En 15% rabattkod pĂ„ ”Nya och nedsatta varor”
 • En rabatt pĂ„ 35% var tillgĂ€nglig av Zalando pĂ„ ögonvĂ„rdsprodukten ”Clinique All About Eyes Rich”
 • En ”Under 500:-” rabatt var tillgĂ€nglig av Zalando pĂ„ skor av typen ankleboots
 • En 40% rabatt var giltig för en tröja av mĂ€rket ”Gant”
 • En rabattkod pĂ„ 15% pĂ„ ett brett sortiment var tillgĂ€nglig av Zalando
 • Skor av mĂ€rket ”Vagabond” var tillgĂ€nglig med en rabattkod pĂ„ 40% av företaget
 • En skönhets vara i mĂ€rket Levi’s Ă„teranvĂ€ndningsbara ansiktsmask hade en rabattkod pĂ„ 20%
 • Skor av mĂ€rket ”Converse All Star” hade nyligen en rabattkod pĂ„ 10%
 • En 15% rabattkod för trĂ€ningsbyxor av mĂ€rket Jack & Jonesvar tillgĂ€nglig för ett tag sedan
 • I ett samarbete med modebloggen ”SĂ€ker stil” erbjöd Zalando en rabattkod av 65% pĂ„ ett utvalt sortiment av produkter
 • En rabattkod pĂ„ 70% var tillgĂ€nglig pĂ„ Zalando för leggins av mĂ€rket Armour
 • Det danska mĂ€rket Wood Wood var tillgĂ€ngligt för en 25% rabattkod
 • En rabattkod pĂ„ 70% var tillgĂ€nglig för sportartikelmĂ€rket Reebok

Hur anvÀnder du en Zalando rabattkod?

Bild pÄ Zalando Rabattkod

Hur tar man sig dÄ till om man skulle vilja shoppa online med en eller flera av Zalandos rabattkoder? Det första steget man behöver ta Àr ju sjÀlvfallet att hitta en rabattkod att anvÀnda sig av. DÀrefter Àr det viktigt att man noggrant lÀser igenom anvÀndarvillkoren, dÄ dessa skiljer sig frÄn företag till företag. Det Àr möjligt att vissa rabattkoder inte det ett lÀgre pris pÄ alla ens bestÀllningar, nÄgot man bör vara medveten om. Att lÀra sig vad som gÀller Àr dock inget större undantagande. Alla rabattkoder beskriver i detalj hur man anvÀnder dem samt vilka villkor som gÀller för just dem.

NĂ€r man som kund vĂ€l kommit underfund med vilka regler som gĂ€ller för den rabattkoden man hade tĂ€nkt anvĂ€nda sig av, Ă„terstĂ„r det bara sjĂ€lva shoppandet! Leta först upp den produkt du vill köpa pĂ„ Zalandos sajt, lĂ€gg den i ”inköpskorgen” och bege dig dig av till kassan. NĂ€r du ombeds att lĂ€mna den information som krĂ€vs för att köpet skall gĂ„ igenom sĂ„som namn, leveransadress och betalningssĂ€tt, kommer det frĂ„gas om du som kund har tillgĂ„ng till en rabattkod. Om sĂ„ Ă€r fallet, Ă€r det bara att följa anvisningarna för hur du registrerar koden. Om allt gĂ„r rĂ€tt till, kommer sajten att dra av rabatten frĂ„n ursprungspriset precis likt en rabattkupong.

Olika typer av Zalando rabattkoder

Nedan kommer vi att beskriva ett par olika typer av Zalandos rabattkoder.

 • Vissa rabattkoder frĂ„n Zalando kan rikta sig mot en speciell typ av kunder. Detta kan bland annat betyda att företaget söker sig knyta nya kundförhĂ„llanden, och vissa krav sĂ„som ett icke-registrerat Instagram-konto eller ett nytt medlemskap hos Zalando Ă€r ett mĂ„steför att dessa rabattkoder skall gĂ€lla.
 • Andra rabattkoder kan vara bundna till ett specifikt ”vĂ€rde”, det vill sĂ€ga att de inte blir giltiga förrĂ€n kunden har uppnĂ„tt en viss förutbestĂ€md summa pengar i inköp. Om man handlar för ett vĂ€rde under den hĂ€r grĂ€nsen, kommer rabattkoden inte att gĂ€lla.
 • En av de vanligaste formerna av Zalando rabattkoder Ă€r sĂ„ kallade ”kategorispecifika”. Detta betyder att rabattkoden i frĂ„ga enbart gĂ€ller för inköp av en speciell produktgrupp eller kategori av utvalda produkter.
 • Inte alla rabattkoder fungerar för hela sortimentet pĂ„ Zalando. vissa varumĂ€rken kan vara uteslutna frĂ„n rabattkoden.

Varför anvÀnda rabattkod för Zalandao?

Varför betala mer Àn man behöver? En frÄga som svarar sig sjÀlv med den minsta gnutta eftertÀnk. Det skall man inte behöva, och i sÄdana fall kommer en rabattkod vÀl till pass. Fenomenet kring rabattkoder har sitt ursprung i de pre-digitala rabattkupongssystemet. Rabattkuponger har varit en del av vÄran historia hela vÀgen tillbaka till antiken. Den sorten av reklam eller sortimentutförsÀljning har förekommit genom mÀnniskans historia. Folk har i alla tider sökt att fÄ det bÀsta till lÀgsta möjliga pris, och att erbjuda en rabatt pÄ varor har sÄledes varit ett vinnande koncept för köpmÀn och affÀrer. Med moderniseringen av vÄrat sÀtt att handla, har Àven systemet kring rabattkupongerna gÄtt igenom en utveckling, och stÄr idag under nytt namn som en rabattkod.

Zalando – den tyska nĂ€tbutiken

Zalando har sedan sin begynnelse flitigt förlitat sig pÄ rabattkoder för att attrahera kunder. Grundat i Tyskland 2008, nÄr det online-baserade klÀdföretaget idag 17 olika nationer i Europa. Tack vare att en stor andel av företagets aktier tillhör svenska investerare, slig Zalando ner med extra mycket kraft pÄ den svenska marknaden. Ursprungligen fokuserade företaget pÄ skor, men i takt med att Zalando vÀxte globalt började de utöka sitt sortiment till alla möjliga sorters klÀder. Med ett partnerskap-liknande samarbete med nÄgra av de större klÀdesmÀrkena, kunde Zalando börja erbjuda mer prestigefulla plagg till fortfarande jÀmförelsevis lÄga priser. Den senare tiden har företaget Àven slagit sig in pÄ skönhetsmarknaden, och de erbjuder nu utöver klÀder Àven ett brett sortiment av allt frÄn smink till hudkrÀm.

Med Zalandos rabattkodsystem, kan företaget sĂ€lja av produkter som annars möjligen inte skulle vara sĂ€rskilt eftertraktade för dess kunder. Genom att följa filosofin om att allt ser bĂ€ttre ut med en rejĂ€l prisnedsĂ€ttning, kan ett sortiment av varor som inte har en alltför stĂ„r efterfrĂ„gan lĂ€mna lagren snabbt. Detta gör Ă€ven Zalando extremt konkurrenskraftiga pĂ„ den globala marknaden, dĂ„ de tack vare den enorma omsĂ€ttning av produkter och pengar som kommer av ett gediget rabattkodssystem mer eller mindre kan ”prisa ut” andra företag, som inte kan mĂ€ta sig med Zalandos ekonomiska modell. Ett annat företag som följde denna modellen i början av sin verksamhet var Amazon. Och se vart de befinner sig idag!

Kontroverser med Zalando

Som alltid nĂ€r det kommer till globala företag, Ă€r Zalando inte helt utan kontroverser. Under sin tid ute pĂ„ intranĂ€tet har Zalando blivit anklagade för att anvĂ€nda sig av billig, utlĂ€ndsk arbetskraft i syfte att kunna förbigĂ„ de arbetslagar som lyder inom EUs grĂ€nser. Zalando har tidigare Ă€ven blitivt anklagade för att undanhĂ„lla vissa av deras varor frĂ„n kunderna, i hopp om att kunna öka försĂ€ljningen under en falska pĂ„stĂ„enden om att deras varor hĂ„ller pĂ„ att ta slut. Följande en utredning av den tyska staten i Ă€rendet, har Zalando rapporterat att de inte lĂ€ngre anvĂ€nder sig av denna typen av ”försĂ€ljningsstrategi”. Kritik mot Zalando om att de eftersöker ett monopol pĂ„ klĂ€desförsĂ€ljning inom den digitala marknaden i Europa, vilket skulle reducera valmöjligheterna för kunder.

Zalandos utbud

Bild pÄ Versaces logga mot en svart bakgrund

Utbudet hos Zalando fÄr varje fysiskt köpcenter att genant stÄ vid sidan om och avundsjukt beakta företagets tillsynes outtömliga förrÄd. NÀr det kommer till mÀrkena som finns tillgÀngliga hos företaget, finner man allt frÄn det senaste modet till de lite Àldre, mer lÄngdragna plaggen. NÄgra av de mer framstÄende klÀdesmÀrkena i Zalandos sortiment Àr Filippa K, Adidas Originals  och Weekday. Bland sko-mÀrken finner man allt frÄn Dr. Martens till Bianco. För den som söker lite mer exklusiva varor av en högre status, har Zalando mÀrken sÄsom Dolce & Gabbana, Tiger of Sweden och Versace. Sajten pÄstÄr sig erbjuda ett sortiment av upp till 1500 olika mÀrken i klÀder, skor och accessoarer.

Vart hittar man Zalandos rabattkoder?

För den flitige Àr det inga större svÄrigheter att finna Zalandos olika erbjudanden om rabattkoder. För den som saknar prisjÀgarens blodade tand Àr det inte heller sÀrskilt svÄrt. Flertalet sajter publicerar regelbundet dessa rabattkoder. Du som köparen fÄr en möjlighet att se över vad som finns tillgÀngligt till ett lÀgre pris. Följande sajter hÄller den ivrige shopparen uppdaterad om vilka rabattkoder som gÀller i dagslÀget samt vilka som inte lÀngre Àr giltiga: KvÀllstidningen Aftonbladet, Rabattkalas, en sajt vars syfte Àr att hÄlla dess besökare uppdaterade om vilka rabatter som gÀller var och nÀr, och handelssajten Tradera.

Zalandos rabattkoder i mobilen

Bild pÄ Zalandos mobil-app

Om man Ă€r pĂ„ sprĂ„ng men Ă€ndĂ„ kĂ€nner behovet av ett klipp, kan man handla pĂ„ Zalando via mobiltelefonen. Allt som detta krĂ€ver Ă€r att man har företagets egna app. GĂ„ enbart in pĂ„ den tjĂ€nst pĂ„ din mobil dĂ€r du laddar ner appar, skriv in ”Zalando” i sökfĂ€ltet och ladda ner samt installera pĂ„ mobilen. Appen har i dagslĂ€get över tio miljoner nedladdningar, och har i överlag positiva recensioner. Via appen kan man enkelt surfa genom Zalandos sortiment, och Ă€ven anvĂ€nda rabattkoder. Vill man ha dessa direkt i mobilen, kan man enkelt prenumerera gratis pĂ„ allehanda aviseringstjĂ€nster. Dessa uppdaterar dig i sin tur om vilka rabattkoder som finns tillgĂ€ngliga pĂ„ Zalando.

Det finns Ă€ven ett alternativ att spara varor i sin ”Önskelista”, och man kan synka sin handelskorg i mobilen med den pĂ„ din dator för enkel och snabb koordinering av ens inköp. Ytterligare en intressant funktion i appen Ă€r en sĂ„ kallad ”Fotosök”. Genom att ta en bild pĂ„ sig sjĂ€lv eller ett plagg ute i vĂ€rlden, kan du med hjĂ€lp av denna funktionen finna liknande mode pĂ„ Zalando genom att visa upp bilden i appen. Man kan Ă€ven anvĂ€nda kameran i mobilen till att lĂ€sa av streckkoden pĂ„ ett plagg i en affĂ€r, och dĂ€rigenom finna samma vara pĂ„ Zalando.

100 dagars öppet köp med rabattkod Zalando

NÀr man handlar pÄ Zalando behöver man inte bekymra sig för priset för varken frakt eller returkostnaden. Detta stÄr företaget sjÀlva för, sÄ det enda man behöver betala för Àr varorna. Ett av de mer tillmötesgÄende villkoren för Zalandos kunder Àr att företaget erbjuder öppet köp i hundra dagar pÄ alla inköp. Utöver att vara angenÀmt för den tveksamme shopparen, ger detta Zalando en möjlighet till att sÀlja betydligt fler varor. Med en ÄngerrÀtt som strÀcker sig över tre mÄnader, finns det alltfler anledningar för folk att handla hos just Zalando, ett alltigenom vinnande koncept!